Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 25 mei 2008    Evangelie van 2008-05-25
 titelOpen Kerkendag en Fietstocht
beschrijvingOp zondag 25 mei wordt in het cluster Meerlo Tienray en Swolgen een Open kerkendag en een Fietstocht langs de kerken georganiseerd. In iedere kerk is er van alles te doen. De kerken zijn van 12.00 uur t/m 17.00 uur geopend.

Inschrijven voor de fietstocht kan in iedere kerk tussen 12.00 uur en 14.00 uur. De inschrijving is gratis. Natuurlijk kan men ook zo de kerken bezoeken. De fietstocht gaat langs verschillende kruisen en kapellen en is circa 18 km lang. Onderweg zijn er een aantal plaatsen waar drinken mogelijk is. Bij de kerk van Meerlo is op het plein nog een gezellige markt ten bate van de restauratie van de ramen.

infopastoor R. Verheggen
Hoofdstraat 19
5864 BC in Meerlo
(0478) 69 12 17
ruud.verheggen@home.nl
locatieKerk H. Joannes de Doper Meerlo, Hoofdstraat 17, Kerk Onze Lieve Vrouw Troosteres der Bedrukten Kloo
plaatsMeerlo-Wanssum (Limburg)
postcode58
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl