Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 20 november 2008    Evangelie van 2008-11-20
 titelHillegondaDebat GAAT NIET DOOR
beschrijvingHet HillegondaDebat met Antoine Bodar en Hayo Boerema van 20 november a.s. gaat door omstandigheden NIET door, maar is verschoven naar 12 mei 2009.

Wel zal binnenkort een ander debat plaatsvinden. Op 9 december a.s. is Prof. Arnold Heertje te gast. Onderwerp van de avond is dan: ”Economie na de kredietcrisis”.



Op donderdag 20 november 2008 wordt een HillegondaDebat gehouden met Antoine Bodar met als thema God, meester in de kunsten.

(Oorspronkelijk was dit debat gepland op 22 mei 2008 maar ging toen wegens het afzeggen van één van de sprekers niet door)

Plaats:Hillegondakerk, Kerkdreef 2, Rotterdam
Datum:donderdag 22 mei 2008
Tijd: 19:30 uur inloop, 20:00 uur aanvang

Met het HillegondaDebat biedt de Hillegondakerk de gelegenheid aan iedere belangstellende, van binnen of buiten de kerk, om kennis te maken met allerlei onderwerpen op het gebied van geloof en cultuur. Eens in de twee maanden wordt op een doordeweekse avond een debat georganiseerd. Tijdens de avonden komt een breed scala aan onderwerpen aan de orde, variërend van muziek tot politiek en van religie tot filosofie.

Tijdens het Hillegondadebat kunt u in gesprek gaan met de lector, genieten van muziek en na afloop een drankje nuttigen. Iedereen is van harte welkom om de prachtige, oude Hillegondakerk eens van binnen te bekijken!

De volgende avonden staan gepland voor het seizoen 2007-2008:

Do 10 jan 2008Suzanne van der SchotLeven in een klooster
Di 26 feb 2008Jan PronkBetrokken politiek
Di 22 ap 2008Cees VeermanJe leven als roeping
Do 22 mei 2008Antoine BodarGod, meester in de kunsten

info hillegondadebat@gmail.com
www.debat.hillegonda.nl
locatieHillegondakerk, Kerkdreef 2
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl