Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 21 november 2008    Evangelie van 2008-11-21
 titelFranciscaans geloofsverdiepingsjaar
beschrijvingIn november 2008 start de Franciscaanse Beweging weer het geloofsverdiepingsjaar ”Lieverlede”. Dit jaar is bedoeld voor mensen die willen ontdekken wat zij geloven. Door verschillende speelse en serieuze werkvormen en onder begeleiding van een vast team onderzoeken de deelnemers hoe zij hun geloof gestalte kunnen geven, zowel op persoonlijk gebied als op de plek waar zij leven en werken.

Lieverlede is een jaar van geloofsverdieping. Levensthema's worden gekoppeld aan de geloofsweg. 'Het gaan van een spirituele weg' is het centrale thema van de cursus, 'uittocht', 'onderweg zijn', 'woestijn' en 'thuiskomen' zijn onder andere thema's van de verschillende weekenden. Elk weekend is een vervolg op en een verdieping van het vorige. De weekenden zijn niet los van elkaar te volgen.

Lieverlede wordt dit jaar gegeven in Huize Loreto, het klooster van de Maristen in Lievelde (Achterhoek).

Duur: acht weekenden, een keer per maand en een terugkomweekend in het najaar.
Kosten: 110 euro per weekend.

U kunt (vanaf maart) een aanmeldingsformulier invullen op www.franciscaansebeweging.nl of u opgeven via onderstaand adres.

infoDienstencentrum Franciscaanse Beweging
Van der Does de Willeboissingel 11
5211 CA Den Bosch
info@franciscaansebeweging.nl
(073) 613 13 40
locatieHuize Loreto
plaatsLievelde (Gelderland)
postcode71
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl