Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 10 mei 2008    Evangelie van 2008-05-10
 titelLife Teen Maastricht 1 jaar!
beschrijvingLife Teen Maastricht bestaat 1 jaar. Tieners, jongeren, gezinnen, oudere mensen; IEDEREEN is welkom om op 10 mei mee te feesten. Sport, spel, ontmoeting, samen geloof delen is heel in het kort het programma. Life Teen heeft als doel: de jeugd dichter bij God te brengen.

In de kerk van Malberg vieren we op de zaterdag voor Pinksteren de verjaardag van Life Teen Maastricht.
Het programma:
14.15 uur: Sport en spel
17.15 uur: Heilige Mis
aansluitend is er Life Night Feest voor iedereen!

Life Teen is een programma voor tieners en jongeren. Het doel is om de jeugd dichter bij God en Zijn kerk te brengen en ze de vreugde van het geloof te laten ervaren. Een jaar geleden in april zijn we begonnen met de Life Teen vieringen, waarin we twee keer per maand de Heilige Mis vieren en aansluitend met de jeugd samenkomen in de Life Night.

Een Heilige Mis, in de parochie, zoals hij bedoelt is met een paar kleine verschillen; de preek is interactief: je moet bij de les blijven en kunt een vraag krijgen. Tevens is er een band die de muziek verzorgt. Moderne muziek met duidelijke teksten. In de Life Night, aansluitend, wordt er gezellig gepraat, gekeet, maar vooral ook ingegaan op vragen die de jeugd heeft. Ze komen meer te weten over Christus en Zijn Kerk, zodat ze dichter naar elkaar en zichzelf toegroeien. Niet schools en saai leren over het geloof, maar interactief samen bezig zijn en nadenken over wat God nou eigenlijk met ons leven wil.

Wanneer
10 mei 2008

Waar
Kerk ‘De Vier Evangelisten’ in Malberg (gelegen aan de Escalijnruwe)

Tijd
Vanaf 14.15 uur!

infowww.lifeteenmaastricht.nl
info@lifeteenmaastricht.nl
pastoor.gerfen@lifeteenmaastricht.nl
locatieKerk ‘De Vier Evangelisten’
plaatsMalberg (Limburg)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl