Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 18 mei 2008    Evangelie van 2008-05-18
 titelMariaviering Lambertuskerk
beschrijvingVoor de zevende keer organiseert de Werkgroep Maria-Viering Etten-Leur een bijzondere Mariaviering in de Maria-meimaand.

Deze vindt zondag 18 mei om 10.30 uur plaats in de Lambertuskerk aan de Markt. Deze bijzondere Maria-Viering is voor alle parochianen van de Etten-Leurse Mariaparochie, maar in het bijzonder voor de ouderen, zieken, gehandicapten, overige hulpbehoevenden en alle Maria-vereerders. En ook jongeren zijn van harte welkom!

Hoofdcelebrant is bisschop Mgr. Ph. Bär, hierbij geassisteerd door de pater Luk Wouters uit Meersel-Dreef en pastor Wim van Reen van de Etten-Leurse Mariaparochie.

Na de plechtige Eucharistieviering volgt een gratis lunch voor iedereen in de Lambertuskerk. Om 12.45 uur vindt een Maria-hulde plaats met aansluitend de ziekenzegening door mgr. Bär, pater Luk en pastor van Reen.

De dag wordt om 13.30 uur afgesloten met een vendelgroet door het Cloveniersgilde St. Jan de Doper. Bij goed weer is dit buiten op het kerkplein.

Ook dit jaar is gratis vervoer naar en van de kerk mogelijk voor de mensen die daar behoefte aan hebben. Dit wordt verzorgd door de leden van het Cloveniersgilde. Zelfs voor de mensen die aangewezen zijn op een rolstoel is aangepast vervoer d.m.v. rolstoeltaxibusjes beschikbaar. Mensen die gebruik willen maken van deze gratis vervoerservice dienen dit vóór 10 mei aan te geven via de bekende contactadressen van De Zonnebloem afdeling Etten-Leur óf de twee Etten-Leurse KBO’s. Aanmelden via email vriendenvanlambertus@casema.nl is ook mogelijk. Het vervoer naar de kerk start op 18 mei vanaf 9.30 uur.

infowww.vriendenvanlambertus.nl
locatieLambertuskerk, Markt
plaatsEtten-Leur (Noord-Brabant)
postcode48
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl