Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 26 april 2008    Evangelie van 2008-04-26
 titelMaaltijd Vrienden v/d Bruidegom
beschrijvingHierbij nodigt Vrienden v/d Bruidegom u van harte uit voor een 'bruidsavond' op zaterdag 26 april aanstaande. Zoals gebruikelijk beginnen we de avond met een maaltijd. Daarna nemen we de tijd voor lofprijzing, (doordrenkende) aanbidding en getuigenis. Als u aan de avond wilt deelnemen, ontvangen we uw opgave graag uiterlijk 19 april.

LET OP: aanmelding is noodzakelijk! Als deelname aan de maaltijd voor u een bezwaar is, neemt u dan even contact met ons op.

Ontvangst: 17.00 uur
Plaats: Ontmoetingskerk, Meerkollaan 3, Eindhoven
Kosten: € 7,50 per persoon; studenten en minima betalen € 5,- (bij aankomst te voldoen)

Over Het Bruidsvertrek

Bruidsvertrek wil deel uitmaken van een wereldwijde beweging die Jood en gelovigen uit de volken wil samenbrengen in het Bruidsvertrek ('chuppah'), ons klaarmakend als Zijn Bruid en uitkijkend naar de wederkomst van onze Bruidegom. Wij willen ook op deze manier meewerken aan de eenheid binnen het Lichaam van Christus (zie Joël 2:16; Rom 11; Ef 2:11-22).

Over Vrienden van de Bruidegom

Stichting Vrienden van de Bruidegom heeft als doel gelovigen uit de Joden en de volken aan te moedigen vol verwachting naar Jezus de Messias uit te zien. Hijzelf roept zijn Bruid op om zich klaar te maken voor de terugkeer van de Bruidegom. Want Hij komt spoedig!

infoStichting Vrienden v/d Bruidegom
De Louw 19
5583GP Waalre
(040) 236 76 61 (tussen 19.00 - 21.00 uur)
vriendenvandebruidegom@gmail.com
locatieOntmoetingskerk, Meerkollaan 3
plaatsEindhoven (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl