Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 19 april 2008    Evangelie van 2008-04-19
 titelTheatervoorstelling in Oosterhout
beschrijvingOngeveer zeventig jongeren uit het hele bisdom Breda maken zaterdag 19 april een theatervoorstelling in Oosterhout.
De jongeren ontmoeten elkaar om 10.00 uur 's ochtends in de Antoniuskerk, waar negen uur later de uitvoering begint van een voorstelling over het bijbelse verhaal over David en koning Saul.

De zeventig jongeren moeten de voorstelling op de dag zelf helemaal bedenken en opzetten. Ze moeten binnen die negen uur het decor bouwen, de kostuums maken, en dans- en acteerwerk repeteren.

Publiek is welkom bij de uitvoering om 19.00 uur. Entree gratis.

info
locatieAntoniuskerk
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl