Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 16 t/m zondag 18 mei 2008    Evangelie van 2008-05-16
 titelSport & Spirit weekend
beschrijvingVan vrijdagavond 16 tot en met zondag 18 wordt bij de Broeders van Sint Jan een Sport & Spirit weekend gehouden in Leuvenheim.

Sport & Spirit heeft als doel vechtsport te combineren met geloof. Door het beoefenen van vechtsport kunnen jongeren hun kracht ontwikkelen en deze leren gebruiken in de strijd van hun geloof. Daarom worden de trainingen afgewisseld met gebed, aanbidding en lezingen. Wil je meer weten over Sport & Spirit, lees dan het artikel ‘Wat is Sport & Spirit?’ elders op deze site.

Het weekend in mei is de laatste van de vier die dit seizoen worden gehouden. Elke keer weer blijken de weekenden zowel fysiek als geestelijk een echte uitdaging te zijn. Wil je ook eens in een sfeer van gezelligheid samen met anderen je grenzen verleggen, meld je dan snel aan via de website. Ben je al vaker geweest, dan zien we je graag weer!

Gegevens
Leeftijd: 16 - 30 jaar
Kosten: € 35,-
Plaats: Klein Sion, Leuvenheim.
Aanvang: vrijdag 16 mei 2008 om 17.30 uur.
Einde: zondag 18 mei 2008 om 16.00 uur.

infowww.stjan.org
organisatieCongregatie van Sint Jan
locatieKlein Sion, Arnhemsestraat 60
plaatsLeuvenheim (Gelderland)
postcode69
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl