Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 5 t/m zaterdag 6 september 2008    Evangelie van 2008-09-05
 titel5e Gospelfestival Amsterdam
beschrijvingVrijdag 5 en zaterdag 6 september is in de Amsterdamse Heineken Music Hall de lustrumeditie van het Gospelfestival Amsterdam. Met nationale en internationale sterren zoals Kirk Franklin, Tye Tribbett, Michelle David, Berget Lewis, Junior Anzola en The Pentecost Revival Choir. Kaarten zijn nu te koop bij TopTicketLine, Ticketservice Nederland, grotere post- en VVV-kantoren en Free Record Shops.

Het Gospelfestival Amsterdam 2008 is de vijfde editie van het muziekfeest in Zuidoost, dat duizenden liefhebbers trekt van opwindende en swingende zwarte muziek. De afgelopen jaren traden sterren op zoals Solomon Burke, Kurt Carr, Kelly Price, Candi Staton en Tonéx. Ook de lustrumeditie van het kleurrijke festival heeft weer een topbezetting.

Het Gospelfestival Amsterdam heeft haar wortels in de smeltkroes Amsterdam Zuidoost. Met ruim tachtig actieve Nederlandse, Caribische en Afrikaanse kerkgemeenschappen is het stadsdeel de plek bij uitstek voor een jaarlijks gospelfestival. Het tweedaagse evenement wordt georganiseerd door ZO! Cultuur Zuidoost (www.zocultuur.nl).

Voor verdere persinformatie: Margarétha Moerkerke en Trix van Alphen
www.ThePublicityCompany.com, (020) 612 70 00, info@publicy.nl

infowww.gospelfestival.nl
locatieHeineken Music Hall
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl