Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 26 april 2008    Evangelie van 2008-04-26
 titelOrgelconcert Pieter Heykoop
beschrijvingIn de Hervormde Kerk te Wateringen wordt op zaterdag 26 april een orgelconcert gegeven door Pieter Heykoop. Aanvang 19.30 uur en vanaf 19.00 uur is de kerk open. Toegangsprijs slechts € 5,-.

De avond heeft als thema: Orgelimprovisaties en samenzang in Oranjesfeer. Pieter Heykoop (1960) kreeg onder andere les van Jan Bonefaas en Ben van Oosten, maar is daarna toch een geheel eigen weg ingeslagen. Vanaf 1986 is hij organist van de Gereformeerde Gemeente in zijn woonplaats Yerseke, waar hij het prachtige 3-klaviers van den Heuvelorgel bespeelt. Van zijn muziek zijn talrijke CD’s verschenen, niet alleen solistisch maar ook met koor- en samenzangbegeleiding. Het orgelcomité Wateringen rekent op een volle kerk dus kom daarom tijdig want vol is vol.

infoOrgelcomite Hervormde Kerk Wateringen
Secretariaat
Lijnbaan 17
3142 BH Maassluis
(010) 592 5460
appost@kabelfoon.nl
locatieHervormde Kerk
plaatsWateringen (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl