Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 1 juni 2008    Evangelie van 2008-06-01
 titelBonifatiusdag
beschrijvingElk jaar staat het bisdom Groningen Leeuwarden stil bij haar patroonsfeest, namelijk van haar beschermheilige St. Bonifatius.

Traditiegetrouw starten we met de pelgrimstocht van 17 kilometer waarin we op pelgrimage naar Dokkum trekken. Ook een gezellige en goede voorbereiding op de Wereldjongerendagen!

Aangekomen in Dokkum zullen de jongeren een groot aandeel hebben in de Sacramentsprocessie door de straten van Dokkum, waarin ook de relikwieën van St.Bonifatius in gedragen worden. Als je het leuk lijkt hier ook een actieve rol in te hebben wordt dat geregeld!

In de St.Bonifatiuskapel wonen we een indrukwekkende eucharistieviering bij met honderden mensen vanuit het gehele bisdom. Tijdens deze viering zullen de jongeren die naar de WJD vertrekken de reiszegen en wegzending ontvangen. We sluiten de dag af met een gezellig hapje eten in (hopelijk) het zonnetje!

Opgave is noodzakelijk. Dit kan bij jongerenwerker Hao Tran.

infowww.bisdomgroningen.nl
organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieSt. Bonifatiuskapel
plaatsDokkum (Groningen)
postcode91
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl