Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdonderdag 17 april 2008    Evangelie van 2008-04-17
 titelOecumenische Agapèviering
beschrijvingDonderdag 17 april wordt om 18.00 uur een jaarlijkse Agapèviering gehouden in de podiumzaal van de Wederkomskerk aan de Rijnstraat. Deze is bedoeld voor parochianen van de parochie Moeder Teresa en Wijk Oost van de Protestanste Kerken gemeenschap 's-Hertogenbosch.

Het thema: 'Moeder Teresa, haar leven en haar opdracht aan ons'. Er zal een presentatie worden gegeven over haar leven en werk. In de gesprekken zal men ingaan op de inspiratie die Moeder Teresa ons geeft voor ons leven en het samen kerk zijn vandaag.

De toegang is vrij, collecte na afloop om de kosten van de maaltijd te dekken. U kunt zich uiterlijk tot maandag 14 april opgeven via onderstaand adres.

infoOecumenisch Overleg Oost,
Marion Bruigom/ Pieter Houweling
tjiftjaf2@planet.nl
(073) 613 01 98
locatieWederkomskerk, Rijnstraat (bij de rotonde)
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl