Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 6 t/m zondag 13 april 2008    Evangelie van 2008-04-06
 titelGebedsweek voor Rwanda
beschrijvingJongerenorganisatie HGJB en zendingsorganisatie GZB doen een oproep om van 6 - 13 april een week lang te bidden voor Rwanda. Hiervoor zijn honderden gebedsboeken aangevraagd door diverse gemeenten. Mensen die aan willen sluiten bij deze gebedsweek voor Rwanda, kunnen de gebedspunten ook downloaden via de website www.hgjb.nl .

Heel ons hart
Met het diaconale HGJB-project ”Heel ons hart” is in tientallen gemeenten in het land een jaar lang de focus gericht op de inwoners van Rwanda die nog steeds worden geconfronteerd met de gevolgen van de genocide (1994). Jong en oud is in actie om geld op te halen voor een traumaverwerkingsproject in Rwanda. Tegelijkertijd is in Nederlandse gemeenten de bezinning op gang gebracht rondom verdriet, traumaverwerking, genezing en zorg voor elkaar.

Uitzending Ton en Clarinda Niessen naar Rwanda
In het kader van het traumaverwerkingsproject van de GZB wordt het echtpaar Ton en Clarinda Niessen uitgezonden naar Rwanda. Dit gebeurt op D.V. zondag 20 april in een dienst in de Jeruzalemkerk in Amsterdam die wordt geleid door ds. Bas van der Graaf. Ton en Clarinda zullen de Anglicaanse kerk in Rwanda bijstaan bij hun traumaverwerkingsprogramma, met name om de vele jongeren in Rwanda te begeleiden in de verwerking van hun verdriet.

infoww.hgjb.nl
heelonshart@hgjb.nl .
locatieN.v.t.
plaatsN.v.t.
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl