Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdonderdag 17 april 2008    Evangelie van 2008-04-17
 titelAgapè-maaltijd
beschrijvingHet Oecumenisch Overleg Oost te 's-Hertogenbosch nodigt alle parochianen van de Parochie Moeder Teresa en Wijk Oost van de Protestantse Kerken gemeenschap ’s-Hertogenbosch uit voor de jaarlijkse Agapèmaaltijd op donderdag 17 april van 18.00 - 20.30 uur in de podiumzaal in de Wederkomstkerk aan de Rijnstraat bij de rotonde.

Thema: ‘Moeder Teresa, haar leven en haar opdracht aan ons’

We beginnen met de warme maaltijd verzorgd door het Sociaal Restaurant de Mengelmoes. Onze gesprekken aan tafel zullen gaan over de inspiratie die Moeder Teresa ons geeft voor ons leven en het samen kerk zijn vandaag. Ook zullen we liederen zingen en gebeden uitspreken die bij het verhaal over Moeder Teresa aansluiten. Er zal in woord, beeld en geluid een presentatie zijn van haar leven en werk.

Programma
18.00 uur:Ontvangst met een drankje
18.15 uur:Welkomstwoord door dominee Henk van Tilburg
18.30 uur:Warme maaltijd en koffie
19.30 uur:Diapresentatie biografie Moeder Teresa
19.40 uur:Korte motivatie keuze Moeder Teresa als patrones parochie en gelegenheid tot het stellen van vragen
20.00 uur:DVD Moeder Teresa met authentieke beelden van haar leven en werk
20.30 uur:Afsluiting en collecte om de onkosten te dekken

infowww.parochie-moederteresa.nl
locatieWederkomstkerk, Rijnstraat
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl