Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervrijdag 2 t/m zondag 4 mei 2008    Evangelie van 2008-05-02
 titelBach-weekend
beschrijvingIn het thema-weekend van 2-4 mei in Paesens-Moddergat staat de vraag wat Bach zo bijzonder maakt centraal. Tymen Jan Bronda geeft een inleiding over Bach als persoon en zijn betekenis voor de muziek.

We zullen naar verschillende muziekstukken luisteren, zowel vocaal als op de barokorgels van de kerken in Paesens en Morra. Verder is er een stiltewandeling langs de Waddenzee.

De overnachtingen zijn in het hotel van recreatiebedrijf Meinsma. Deze omgebouwde boerderij ademt een sfeer van gemoedelijkheid. Klik hier voor meer informatie. U kunt uiteraard ook elders overnachten.

Een weekend kost € 180,-/€ 200,- voor resp. een twee- of eenpersoonskamer. Dit is incl. maaltijden, workshops e.d. Als u zelf een overnachtingsplaats heeft zal de prijs € 130,- worden.

infoStichting Oan 'e dyk i.o.
Seewei 61
9142 VR Moddergat
(0519) 850 299
(06) 46 63 39 89
info@oanedyk.nl
www.oanedyk.nl
locatieHotel Meinsma
plaatsPaesens-Moddergat (Friesland)
postcode91
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl