Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 31 maart 2008    Evangelie van 2008-03-31
 titelTijd om te geloven
beschrijvingIn de Abdij van Berne vindt op maandag 31 maart een lezing plaats door Wim Sulimma met het thema 'Leven en werken vanuit Benedictijns perspectief’.

Deze filosoof, theoloog en predikant baseert zich ondermeer op het werk van Anselm Grün en Wil Derkse, auteurs die een steeds grotere populariteit kennen. Volgens Sulimma streeft spiritualiteit een heilzame balans tussen leven en werk na. “Luisteren” is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Wim Sulimma neemt u voor de pauze mee in zijn verhaal en gaat na de pauze het gesprek met u aan over dit thema.

Oorspronkelijk was op deze avond ‘Verstilling in woord en beeld’ gepland door Wim Sulimma en Marika Meershoek, maar deze kan door omstandigheden niet doorgaan.

Deze Berne Anders-avond begint om 20.00 uur in wordt gehouden in de Bernekringzaal van de Abdij van Berne (Abdijstraat 49, 5473 AD Heeswijk). Er is geen entree, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Wim Sulimma is filosoof en theoloog en werkzaam als predikant in de protestantse gemeente van Dinxperlo. Van huis uit is hij rooms-katholiek. Hij bezocht het klein-seminarie van Mill Hill Missionaries en studeerde ook enige jaren aan het Ariënkonvikt te Utrecht. Zijn speciale interesse gaat uit naar levenskunst en medische-ethische onderwerpen.

info(0413) 299 299
www.abdijvanberne.nl
locatieAbdij van Berne, Abdijstraat 49
plaatsHeeswijk (Noord-Brabant)
postcode54
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl