Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 13 juli 2008    Evangelie van 2008-07-13
 titelWJD Picknick voor de thuisblijvers
beschrijvingSydney toch iets te ver? Toch zin om iets te willen proeven van de sfeer van het WJD?

Voor de thuisblijvers die niet naar het WJD in Sydney gaan organiseert Actief katholiek een picknick in het Vondelpark in Amsterdam.

Verzamelpunt is de St. Nicolaas Kerk in Amsterdam. We zullen daar gezamelijk de zondagse viering bijwonen van 10:30. Na de viering verzamelen wij ons bij de koffie en thee tafel voor een kopje koffie of thee. Hierna zullen wij gezamelijk vanaf de kerk naar het vondelpark lopen, om daar gezamelijk te gaan lunchen in de vorm van een gezellige picknick.

De deelnemers worden verzocht picknick spullen mee te nemen (beleg, snacks, drankjes, eigen gebakken cake, enz.) en de organisatie zorgt voor een tafel en een parytent, waar iedereen de eigen meegebrachte picknick spullen op kwijt kan. Actief katholiek zal tevens zorgen voor broodjes.

infowww.actiefkatholiek.nl/agenda.php?type=toon\&id=644
(06) 20 000 478
Actiefkatholiek@hotmail.com
locatieSt. Nicolaas kerk / Vondelpark
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl