Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 8 juni 2008    Evangelie van 2008-06-08
 titelKennismakingsfeest WJD Sydney
beschrijvingIn Houten komen op zondag 8 juni honderden Nederlandse jongeren bij elkaar om zich voor te bereiden op ’s werelds grootste jongerenevenement: de katholieke Wereldjongerendagen (WJD). Die vinden deze zomer van 10 tot en met 20 juli plaats in Sydney, Australië. Ruim 600 Nederlandse jongeren zullen aan de WJD deelnemen.

Houten
Tijdens de landelijke ontmoetingsdag in Houten krijgen de jongeren de kans om kennis te maken met hun reisgenoten en zich samen voor te bereiden op deze bijzondere reis. Van de 600 Nederlandse jongeren die naar Sydney reizen worden er zo’n 500 verwacht op de ontmoetingsdag in Houten. Dit is hun laatste kans om informatie over de WJD te verzamelen en vragen aan de reisorganisatie te stellen, voordat ze afreizen naar Australië om daar samen met ongeveer één miljoen andere jongeren uit de hele wereld én paus Benedictus XVI deel te nemen aan de Wereldjongerendagen.

De ontmoetingsdag in Houten begint om 11.30 uur met een centraal programma waarna in de middag de jongeren verschillende workshops kunnen volgen. De dag wordt gezamenlijk afgesloten om 17.00 uur.

infowww.jongkatholiek.nl
locatieMediapark
plaatsHilversum (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl