Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervanaf zondag 6 april 2008    Evangelie van 2008-04-06
 titelVoorbereidingsbijeenkomsten Sydney
beschrijvingRond de WJD in Sydney vinden in het bisdom Rotterdam drie bijeenkomsten plaats, nl. op 6 april (informatie over Australië), 4 mei (thema van de WJD:’getuigen van de Heilige Geest’) en 1 juni (‘Je ontmoet tochtgenoten’). Bij deze laatste bijeenkomst zal bisschop Van Luyn sdb een toelichting geven op het thema, die hij aan de orde stelde in zijn boekje Jongeren op Weg, dat bij gelegenheid van de Wereldjongerendagen in Keulen (2005) is uitgekomen.

Deze drie bijeenkomsten vinden plaats in de St.-Victorkerk, Zuidkade 176 te Waddinxveen, steeds van 19.00 tot 21.00 uur en worden mede georganiseerd door jongerengroep Provider van Waddinxveen en het Jongerenplatform van het bisdom.

Op 8 juni is er een landelijke kennismakingsdag in het Mediapark te Hilversum.

infowww.bisdomrotterdam.nl
www.jongkatholiek.nl
organisatieBisdom Rotterdam
locatieSt.-Victorkerk, Zuidkade 176
plaatsWaddinxveen (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl