Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdonderdag 20 t/m zondag 23 maart 2008    Evangelie van 2008-03-20
 titelPaasdriedaagse Rolduc
beschrijvingOok dit jaar is er weer gelegenheid tot het meevieren van het zogeheten Triduum Sacrum, de drie heilige dagen van de Goede Week in Grootseminarie Rolduc te Kerkrade. Het Paastriduum valt dit jaar van donderdagmiddag 20 maart tot en met zondagochtend 23 maart.

Het programma omvat onder meer deelname aan de liturgische plechtigheden in de Abdijkerk, waaronder de indrukwekkende paaswake met bisschop Wiertz, gelegenheid tot nachtelijke aanbidding, enkele voordrachten, de ‘stille dag’ op Goede Vrijdag, een boeteviering en gelegenheid om het sacrament van Boete en Verzoening te ontvangen.

De aankomst is op Witte Donderdag om 17.00 uur en het vertrek op Paaszondag na het ontbijt. De gasten trekken zoveel mogelijk met de docenten en studenten van de seminariegemeenschap op (maaltijden, vieringen en voordrachten) en verblijven ook in het seminariegedeelte van Abdij Rolduc (kamers en lokalen).

info(045) 546 69 30
g.lux@bisdom-roermond.nl
locatieSeminarie Rolduc
plaatsRolduc (Limburg)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl