Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdonderdag 3 april 2008    Evangelie van 2008-04-03
 titelThema-avonden Lourdesreis
beschrijvingHet Lourdescomité Parochieverband Veluwe Vallei houdt twee thema-avonden over Lourdes. Het Lourdescomité is een werkgroep van zeven parochies die eens per jaar een bedevaart verzorgt naar Lourdes. Dit jaar is het 150 jaar gelden dat Maria aan Bernadette verscheen bij de grot in Lourdes. Daarom speciale aandacht voor dit jubileumjaar.

Het zijn algemene voorlichtingsavonden waar we over Lourdes vertellen, en beeldmateriaal laten zien. Men kan zich na afloop van de avond ook opgeven voor de Lourdesbedevaart die in parochieverband in september wordt gemaakt.

Thema-avonden
wo 26 maartin het parochiecentrum van de katholieke Jozefkerk Hessenweg 325 in Achterveld
do 3 aprilin het parochiecentrum van de katholieke kerk “Maria Zuivering”, Brinkstraat 87 in Putten

De avonden beginnen om 20.00 uur en eindigen zo rond 21.30 uur.
Opgave is niet nodig, iedereen kan vrijblijvend binnenlopen.

info(0342) 451420
info@stjozefparochieachterveld.nl
www.stjozefparochieachterveld.nl
locatieParochiecentrum katholieke kerk “Maria Zuivering”, Brinkstraat 87
plaatsPutten (Gelderland)
postcode38
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl