Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervanaf zaterdag 8 maart 2008    Evangelie van 2008-03-08
 titelNieuwe CD en tour Psalmen voor Nu
beschrijving
Oude psalmen in eigentijdse vorm uitgevoerd

Dit jaar treedt de vaste band van Psalmen voor Nu op in scholen en kerken. Psalmen zijn in de allereerste plaats liederen voor de gemeente. Natuurlijk staat er ook een optreden op het poppodium Tivoli in Utrecht gepland. Maar die past precies in het geheel van de tour. Tivoli was ooit een klooster. Precies op de plek waar nu de popartiesten staan, stond vroeger het altaar. Die wetenschap voegt een enorme dimensie toe aan een psalmenconcert: eeuwen na de mensen die zich in dit klooster aan God wijdden, klinken de psalmen opnieuw, op dezelfde plaats.

Andere optredens staan gepland in Rotterdam, Veenendaal, Utrecht en Zwolle. Op 17 mei wordt de TOUR 2008 afgesloten in Groningen.

Het complete tourschema
Zaterdag 8 maart: Gouda - De Goudse Waarden
Vrijdag 11 april: Rotterdam - Hal4
Zaterdag 12 april: Veenendaal - The Shelter
Vrijdag 25 april: Utrecht - Tivoli Oudegracht
Vrijdag 16 mei: Zwolle - Fonteinkerk
Zaterdag 17 mei: Groningen- Stadsparkkerk

Reserveren
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.interticket.nl .

infowww.psalmenvoornu.nl
locatieDiverse
plaatsDiverse
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl