Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneervanaf vrijdag 7 maart 2008    Evangelie van 2008-03-07
 titelLandelijke noveen en Missen Dora Visser
beschrijvingDe Stichting Vrienden van Dora Visser houdt ook in 2008 een landelijke noveen. Dit jaar staat hierin het ontdekken van de hulpvraag van de medemens centraal. De intentie luidt: dat Dora ons wil helpen om te vragen wat we voor anderen kunnen betekenen.

De noveen wordt gehouden op de eerste vrijdagen van de maanden maart tot en met november. Voor de intentie wordt op die dagen gebeden tijdens een eucharistieviering in de parochiekerk van Olburgen. Alle vieringen beginnen om 15.00 uur. De data van de negen vrijdagen zijn: 7 maart, 4 april, 2 mei, 6 juni, 4 juli, 1 augustus, 5 september, 3 oktober en 7 november.

Voor de vieringen in Olburgen zijn meerdere priesters beschikbaar. Ook kardinaal Simonis heeft toegezegd tijdens één van de vieringen voor te gaan. Naast de noveen worden in Gendringen, de geboorteplaats van Dora Visser, liturgievieringen gehouden op twee kerkelijke feestdagen, die belangrijk waren in het leven van Dora: 3 mei (Kruisvinding) en 14 september (Kruisverheffing).

infoJ. B. H. M. Visser, RK diaken
Rondweg 2
7075 EM Etten
(0315) 329 813
locatieParochiekerk
plaatsOlburgen (Gelderland)
postcode72
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl