Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 8 maart 2008    Evangelie van 2008-03-08
 titelOrgelconcert Jan van Westenbrugge
beschrijvingOp zaterdag 8 maart is het eerste concert in een nieuwe serie op het orgel van de Hervormde Kerk aan het Plein te Wateringen. Aanvang 19.30 uur, kerk open 19.00 uur. De toegangsprijs is € 5,- en voor CJP/65+ € 4,-.

Jan van Westenbrugge, de eigen organist van de kerk, zal de nieuwe serie openen. Voor deze avond heeft hij een zeer boeiend programma samengesteld met werken van Bach (Preludium en Fuga in Es BWV552); Krebs; Boyce; Liszt (Variaties “Weinen, Klagen, Sorgen, Zagen”); Widor en Mailly. Aan het begin en eind speelt hij koraalbewerkingen van hemzelf en van Willem Hendrik Zwart.
Het orgelcomité maakt u nu alvast attent op het volgende concert: zaterdag 26 april 19.30 uur Pieter Heykoop (improvisaties met samenzang in Oranjesfeer). Komt u vroeg want vol is vol.

infoTon Post,
appost@kabelfoon.nl
locatieHervormde Kerk, Plein
plaatsWateringen (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl