Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervrijdag 29 februari 2008    Evangelie van 2008-02-29
 titelSymposium ‘Zegepraal der gewetenlozen?’
beschrijvingHet symposium ‘Zegepraal der gewetenlozen?’ op 29 februari wordt gedragen door het secretariaat van de Nederlandse Kerkprovincie, het Katholiek Netwerk, het Thijmgenootschap en de pauselijke commissie Justitia et Pax. Er spreken onder anderen mgr. De Korte, Wim van de Donk, René Paas, Onno Ruding en Johan Verstraeten.

Er zijn geen kosten aan verbonden, maar in verband met de broodjeslunch na afloop van het symposium willen wij U wel vriendelijk vragen zich van te voren aan te melden bij mevrouw Wilma Bosmans (UvT), telefoon (013) 466 2128, e-mail. De aanmelding sluit op maandag 25 februari 2008.

info(013) 466 21 28
w.l.j.m.bosmans@uvt.nl
www.uvt.nl/faculteiten/fkt/luce-crc/actueel/2008-sociaalcompendium.html
www.katholieknetwerk.nl

www.katholieknieuwsblad.nl/show.php?art=kn2508c
locatieAula van de Universiteit van Tilburg
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl