Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerdonderdag 14 t/m zondag 17 augustus 2008    Evangelie van 2008-08-14
 titelXnoizz Flevofestival
beschrijvingVan 14 tot en met 17 augustus vindt het het Xnoizz Flevo Festival plaats, dit keer in Apeldoorn. De organisatie heeft voor deze 31ste editie gekozen voor het thema: A New Day.

Jongeren worden in lectures, seminars en workshops uitgedaagd om te ontdekken wat de terugkomst van God te maken heeft met hun leven van alledag. Tijdens workshops, lezingen, theater en muziek dient dit thema als kapstok. Het festival heeft meer dan 150 programma’s, 50 concerten vanaf 4 podia en trekt jaarlijks ruim 10.000 bezoekers.

De kaartverkoop voor het festival is inmiddels gestart via www.flevofestival.nl . Bij reservering voor 30 maart geldt een korting van € 15,- op de kassaprijs.

infowww.flevofestival.nl
locatieRecreatieterrein Bussloo
plaatsApeldoorn (Gelderland)
postcode73
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl