Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervanaf zondag 17 februari 2008    Evangelie van 2008-02-17
 titelVastenconferenties
beschrijvingNaar jaarlijkse gewoonte zijn er tijdens de veertigdagentijd in de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw te Oostakker-Lourdes drie vastenconferenties.

In het jubileumjaar van de verschijningen te Lourdes staan ze uiteraard in dat teken: ”150 jaar Lourdes: Maria zet haar opdracht voort”.

Pater Frans Fabry, monfortaan en directeur van het tijdschrift ,,Middelares en Koningin’’, verzorgt de inleidingen.
De eerste conferentie, op zondag 17 februari, draagt als titel: ,,Met Maria werken aan je godsbeeld’’. Maria is voor gelovigen een unieke leerschool om God beter te leren kennen.

De tweede conferentie, op zondag 24 februari, is getiteld ,,Maria en de leerlingen’’ en heeft het over de moederlijke taak van Maria, haar opdracht tot op vandaag.
Het derde luik, ,,Antwoord op de vragende God’’ op zondag 9 maart, behandelt de kwaliteit van ons jawoord.

Telkens om 15.30 uur in de Basiliek te Gent-Oostakker.

infoBasiliek Oostakker,
09/225.55.44
www.basiliekoostakker.be.
locatieBasiliek, Onze-Lieve-Vrouwdreef 8, 9041
plaatsOostakker (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl