Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerwoensdag 27 februari 2008    Evangelie van 2008-02-27
 titelSolidariteitsmaaltijd
beschrijvingTijdens de vastenperiode organiseert het Missie Centrum Drunen (MCD) in samenwerking met de Parochie Drunen-Elshout weer een Solidariteitsmaaltijd. Een maaltijd die de kans geeft om even stil te staan bij de betekenis van het woord eten.

Deze veertigdagentijd heeft het dekenaat Heusden voor het vastenproject van Suriname gekozen. Het gaat dus bij deze maaltijd om meer dan alleen samen eten. Het is een moment om elkaar te ontmoeten, te praten en ervaringen te delen. Om je te bezinnen, te luisteren naar mooie verhalen en muziek en om te bidden. Op het menu staan Surinaamse gerechten. Het karakter van de maaltijd is eenvoudig en voedzaam.

Om het solidariteitskarakter te benadrukken zijn leden uitgenodigd van de Protestante Kerk en leden van de Turkse Moslimgemeenschap uit Drunen. Zij zullen een bijdrage leveren tijdens de maaltijd. Het geheel is omgeven met muziek in Surinaamse sferen.

Datum: woensdag 27 februari 2008
Locatie: Pastoor Vermeulenzaal (naast de kerk) te Drunen
Tijd: 17.30 uur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

infomevr. Ely Windau
(0416) 372 215 (maandag t/m vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur).
locatiePastoor Vermeulenzaal
plaatsDrunen (Noord-Brabant)
postcode51
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl