Vandaag is dinsdag 17 september
Prinsjesdag / Heilige Lambertus
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdonderdag 10 t/m zaterdag 12 april 2008    Evangelie van 2008-04-10
 titelEerste re:connect conference
beschrijvingVan 10 tot en met 12 april zal de eerste re:connect conference plaatsvinden in het Holiday Inn te Leiden. De drie hoofdsprekers zijn Sy Rogers (VS), Jeffrey Rachmat (Indonesië) en Elisa Krijgsman (Nederland). Het thema “Relations” van de conferentie is ‘Relationships’. De sprekers zullen samen met de conferentiebezoekers op zoek gaan in de Bijbel naar de betekenis en de waarde van relaties. Denk hierbij aan ”God is op zoek naar jou” en ”de wereld wacht op jou”, maar ook onderwerpen als ”sex: keeping clean in my dirty world” zullen de revue passeren.

De toespraken zullen overigens niet altijd onder de noemer “laagdrempelig” vallen, maar ze zullen vooral eerlijk, duidelijk, misschien confronterend, maar vooral praktisch zijn. Naast de toespraken van de sprekers zal praise & worship ook een belangrijk onderdeel vormen van de avondsessies. Re-connect zal een conferentie zijn waar er tijd zal zijn om te connecten, te luisteren, te genezen en te overwinnen.

Sy Rogers
Sy Rogers is een gerespecteerd artiest en spreker uit de VS en is sinds 2004 adjunct professor aan Kings College in New York. Hij is al meer dan 20 jaar actief in de pastorale zorg en is met name gespecialiseerd in onderwerpen met betrekking tot seksualiteit. Sy is een veel gevraagd spreker op grote Christelijke universiteiten en scholen zoals Rhema Biblecollege in Johannesburg (Zuid Afrika) en Hills Bible College en CLC Bible College, in Sydney (Australië). Verder spreekt Sy Rogers in veel kerken over de hele wereld, onder andere bij City Harvest Church in Singapore, Vida Nueva para el Mundo in Mexico en Hillsong Church en Christian City Church in Australië.

Jeffrey Rachmat
Jeffrey Rachmat is voorganger van Jakarta Praise Community Church (JPCC) in Jakarta, Indonesië. Hij is een veel gevraagd spreker in Indonesië en daarbuiten. Tijdens de laatste Hillsong Conferentie in Australië zat hij in het panel van voorgangers van de snelst groeiende gemeentes van Zuid-Oost Azië. JPCC groeide in de afgelopen 8 jaar van een kleine gebedsgroep uit tot een mega kerk met meer dan 4.500 bezoekers per zondag. Jeffrey is een voorganger met passie voor God en mensen. Hij spreekt graag over relaties en hoe leiders in Gods Koninkrijk geroepen zijn om relaties te bouwen en te onderhouden.

Elisa Krijgsman
Elisa Krijgsman is in Nederland een veelgevraagde aanbiddingsleider en gitarist. Hij treedt regelmatig samen op met zijn vrouw Reni. Met zijn liederen en concerten heeft Elisa Krijgsman al veel mensen, voornamelijk jongeren, weten te bereiken met Gods boodschap. Hij heeft op het gebied van relaties een relevante boodschap te brengen die zeker van grote waarde is voor het alledaagse leven. Elisa zal niet alleen tijdens de conferentie spreken, maar ook één van de aanbiddingsdiensten leiden.

Datum: 10 t/m 12 april 2008
Kosten:

infowww.re-connect.org
info@re-connect.org
locatieHoliday Inn Leiden
plaatsLeiden (Zuid-Holland)
postcode23
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl