Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Reis
reis
wanneerzondag 29 juni t/m donderdag 3 juli 2008    Evangelie van 2008-06-29
 titelJubileumreis KN abonnees
beschrijvingDit jaar bestaat Katholiek Nieuwsblad 25 jaar en organiseert daarom van 29 juni tot en met 3 juli een bijzondere vijfdaagse reis naar Parijs (Rue du Bac), Paray-le-Monial, Nevers, Ars en Echternach. We laten ons inspireren door de boodschap van de H. Maagd Maria in Rue du Bac, de oproep van Jezus in Paray-le-Monial, de levensverhalen van de Heilige Bernadette, de Heilige Johannes Vianney en de Heilige Willibrord. Gedurende de gehele reis is geestelijke leiding aanwezig.

Programma

Zondag 29 Juni
Vanaf diverse opstapplaatsen vertrek naar Vaals waar we eerst worden getrakteerd op koffie met vlaai. Vervolgens stappen we in onze bus en rijden via Mons voor de lunchpauze. Daarna reizen we door naar Parijs waar de H. Mis wordt opgedragen in de kerk van de H. Drie-eenheid. Vandaaruit rijden we naar ons hotel voor de avondmaaltijd en overnachting.

Maandag 30 Juni
Na het ontbijt vertrek naar de zusters van Rue du Bac (Wonderdadige Medaille) voor een bezoek aan de verschijningskapel (Onze Lieve Vrouw verscheen aan zuster Catharine Labouré). Aansluitend vindt de Eucharistieviering plaats. Vervolgens een korte rondrit door Parijs. Na lunchgelegenheid in Parijs vertrekken we naar Nevers. Op het programma staan een bezoek aan het klooster van Nevers, een bezoek aan de glazen schrijn (H. Bernadette) en de tuin van het klooster. Afsluitend diner en overnachting in Nevers.

Dinsdag 1 Juli
Na het ontbijt vertrekken we naar Paray-le-Monial, de bedevaartplaats bekend van de verschijningen van Jezus aan de H. Margaretha Maria Alacoque. We bezoeken enkele heiligdommen, de H. Mis wordt gecelebreerd. Hierna gaat de reis verder naar Ars voor diner en overnachting.

Woensdag 2 Juli
Bezoek aan de heiligdommen van de Heilige Johannes Vianney, Pastoor van Ars, patroon van de parochiepriesters wereldwijd. De Eucharistieviering vindt natuurlijk plaats in Ars! Na de middag doorreis naar Nancy voor avondmaaltijd en overnachting.

Donderdag 3 Juli
Vertrek vanaf Nancy naar Echternach (Heilige Willibrord) voor de H. Mis en bezoek aan het graf van St. Willibrord. Vervolgens reizen we naar Vaals, vanwaar ieder wordt teruggebracht naar de eigen regio.

De prijs van deze reis bedraagt: € 449,- p.p.
Toeslag voor 1-persoonskamer: € 100,-.

Hierbij is inbegrepen:
  • Vervoer per comfort-class reiswagen.
  • Verzorging op basis van 4 maal diner, logies met ontbijt.
  • Er is geestelijke leiding aanwezig o.a. voor de eigen Mis-vieringen tijdens de reis.


Niet inbegrepen:
  • Entrees
  • lunches
  • verzekeringen


Deze reis is geschikt voor deelnemers die mobiel zelfstandig zijn.
De reis gaat alleen door bij voldoende belangstelling.
Deelnemers dienen een geldige identiteitspas of paspoort bij te hebben (geen kopie ervan).

infoMevrouw Gerrij Kleintjens
Nederland: (073) 612 34 80
België: 02/270 80 72
locatieParijs (Rue du Bac), Paray-le-Monial, Nevers, Ars en Echternach
plaatsParijs (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl