Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzondag 17 februari 2008    Evangelie van 2008-02-17
 titelRede en religie
beschrijvingIn het kader van de cyclus 'Wintergasten 2007/2008', is er op 17 februari om 14 uur een dubbellezing met debat over 'Rede en Religie'.

Passen die wel in elkaars kaders? Of moeten ze strikt gescheiden worden?! Is vermenging en/of samenwerking van deze disciplines wel mogelijk? Wetenschappers die geloven, dat is toch in tegenspraak met elkaar?! Geloof is uiteindelijk gebaseerd op 'openbaring' en wetenschap op 'bewijs'.

Hoe zit dat in elkaar?
Cees Dekker en Ronald Meester komen het uitleggen op 17 febr. a.s. in de Waalse Kerk in Breda. Prof Dr Cees Dekker, hoogleraar moleculaire biofysica aan de TU Delft en voorvechter van de ID (=Intelligent Design) en Prof Dr Ronald Meester, hoogleraar wiskunde aan de VU Amsterdam, houden eerst ieder een inleiding. Daarna bevragen zij elkaar en na de pauze neemt het publiek ook deel het debat.

info(076) 522 36 33
www.waalsekerkbreda.nl
locatieWaalse Kerk, Catharinastraat 83
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl