Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 28 t/m zaterdag 29 maart 2008    Evangelie van 2008-03-28
 titelLandelijk jongerenkoren cursusweekend
beschrijvingHét landelijke cursusmoment voor dirigenten en aankomende dirigenten van kinderkoren, jongerenkoren en middenkoren, jaarlijks te Overasselt. Op dezelfde locatie vindt ook het repetitieweekend van het Nationaal Jongerenkoor plaats.

Dirigenten
De onderdelen zijn ondermeer koorvorming, inzingen, zangles, repertoire, slagtechniek, tekstschrijven en componeren. In een weekend tijd passeren alle aspecten waar je als dirigent mee te maken hebt. Je bent vooral praktisch aan de slag, het is echt een dóeweekend. Ook vormen alle cursisten een koor dat op zondagochtend in de viering zingt.

Zing mee op de tv met het Nationaal Jongerenkoor
Het Nationaal Jongerenkoor repeteert onder leiding van Meye Peters. De deelnemers studeren repertoire in en krijgen zangles. We werken aan de nummers voor de tv-viering een week later. Als je deelneemt aan het weekend zing je dus een week later live op de tv! Hieraan kunnen zowel leden als geïnteresseerden meedoen. Meld je aan via een email naar: info@code-music.nl .

infowww.code-music.nl
locatie
plaatsOverasselt (Gelderland)
postcode66
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl