Vandaag is zaterdag 10 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervrijdag 11 t/m zaterdag 12 april 2008    Evangelie van 2008-04-11
 titelProtestantse Alpha 4-sporen conferentie
beschrijvingDe protestantse Alpha-cursus Nederland organiseert dit voorjaar een landelijk weekend waar Alpha-teamleden uit alle hoeken van het land worden toegerust.

De conferentie is dit jaar anders van opzet. Deelnemers kunnen kiezen uit vier programma’s op maat: vier sporen. Nieuw is de Alpha-impactconferentie, speciaal voor kerkleiders, oudsten en teamleiders.
De hoofdspreker van de eerste Alpha-impactconferentie is de Britse dr. Graham Tomlin, voorganger en auteur van het boek ‘Een kerk die prikkelt’. Het hoofd van de St. Paul’s School of Theology heeft zelf onderzocht, ondervonden en omschreven hoe de kerk in de huidige cultuur buitenkerkelijken een plaats kan geven. Hij zal dieper ingaan op vragen als: “Hoe kun je als kerk uitdagend aanwezig zijn in de samenleving? En welke voorwaarden gelden daarvoor”.

Naast de nieuwe impact-conferentie is er ook de gebruikelijke tweedaagse Alpha-conferentie voor startende Alpha-teamleden. Verder wordt er een programma voor teamleden van Youth Alpha verzorgd. Tot slot kunnen Alpha-teamleden die langer dan een jaar Alpha cursussen geven de verdiepende instructiedag op de zaterdag bijwonen.

Kosten
Het vroegboektarief voor deze Alpha-conferentie en instructiedag is

infowww.alpha-cursus.nl
locatie
plaatsHouten (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl