Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 1 maart 2008    Evangelie van 2008-03-01
 titelBezinningsdag Nicolaasparochie
beschrijvingZaterdag 1 maart houdt de Nicolaasparochie een bezinningsdag onder leiding van de benedictijner monnik Benoît Standaert (O.S.B) uit de St. Andriesabdij in Zevenkerken Brugge (België). Hij zal deze dag spreken over het thema “Hij die gelooft is nooit alleen” en over Paulus (vanwege het Paulusjaar).

Benoît Standaert studeerde in Rome, Jeruzalem en Nijmegen, waar hij in 1978 promoveerde op het Marcusevangelie. Hij is in binnen- en buitenland betrokken bij vormings- en opleidingswerk. Hij is schrijver van verschillende boeken waaronder De Jezusruimte, Wijsheid uit de woestijn, De schat van God en vorig jaar verscheen Spiritualiteit als Levenskunst. Hij heeft het vermogen om moeilijke begrippen in eenvoudige taal te vertalen.

Programma
10.00 uur:H. Eucharistie met gelegenheidskoor.
11.15 uur:Eerste overweging door Benoît Standaert
13.30 uur:Tweede overweging door Benoît Standaert
14.30 uur:Afsluiting

Tijdens de lunchpauze is gelegenheid tot Aanbidding en om het Sacrament van Boete en Verzoening te ontvangen. Een boekentafel is aanwezig.

Voor de jeugd is er een programma in het kader van Paulus.

Opgave bij mevr. Gabriëlle Nieuwenhuis (035) 5420208 / janengabrielle@planet.nl , of bij mevr. Nouwen (035) 5416694.

infoGabriëlle Nieuwenhuis, (035) 5420208
janengabrielle@planet.nl
mevr. Nouwen, (035) 5416694
locatieNicolaasparochie, Kerkstraat 17
plaatsBaarn (Utrecht)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl