Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 29 juni 2008    Evangelie van 2008-06-29
 titelDagbedevaart naar Beauraing
beschrijvingDe dagbedevaart voor district Nijmegen, Den Bosch, en Tilburg van N.B.C. Pro Maria afdeling bisdom Den Bosch is op 29 juni 2008. De reissom is € 30,- p.p.

Beauraing is een bedevaartplaatsje aan de rand van de Belgische Ardennen. In een meidoornstruik verscheen Maria vanaf 29 november 1932, 33 maal aan 5 kinderen. Maria, de moeder met het Gouden Hart, vroeg om gebed en beloofde aan zieken en bedroefden hulp en troost. Beauraing is rust, vrede en zorg voor elkaar. Opgave tot zes weken voor de bedevaart.

infoN.B.C. Pro Maria
mevrouw R. Senders
Schapendries 16
5521 LH Eersel
(0497) 68 22 96
rinasenders@zonnet.nl
locatieHeiligdom Beauraing
plaatsBeauraing (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl