Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
Oude Abdij Drongen
(Abdij Drongen)

Oude Abdij Drongen

Website E-mail

Christelijk
Ignatiaans-geïnspireerd bezinningscentrum

Drongenplein 26-27
9031 Drongen, België

09/226 52 26

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 26 april 2008    Evangelie van 2008-04-26
 titelHet goede gesprek
beschrijvingRECHT SCHRIJVEN OP KROMME LIJNEN

Zaterdag 26 april, van 10u tot 13u

In de Geestelijke Oefeningen van de heilige Ignatius van Loyola vinden we heel wat tips over hoe een (begeleidings)gesprek te voeren.
In zijn dagboek geeft Pierre Favre sj, een van de medestichters van de Sociëteit van Jezus, talrijke voorbeelden over hoe hij onderscheidend in het ‘gesprek’ staat; zowel met zichzelf, in de terugblik op zijn ervaring, als met anderen. In het bijzonder is Favre een meester in het constructief omgaan met moeilijke situaties; of anders gezegd, in het komen tot troost vanuit troosteloosheid.

Deze vorming richt zich tot mensen uit het onderwijs, ouders, geestelijke begeleiders en elkeen die vanuit de praktijk van de Onderscheiding van de geesten zijn/haar onderscheidingstechniek binnen het gesprek of de persoonlijke terugblik wil verfijnen. Voorafgaande kennis van de ignatiaanse spiritualiteit is niet vereist.


Begeleiding
Nikolaas Sintobin sj
(lic. rechten en theologie), stafmedewerker.

Kosten
8 euro, ter plaatse te betalen of over te schrijven.

Inschrijven
telefonisch of via info@oudeabdij.be .

info09/226 52 26
www.oudeabdij.be
organisatieOude Abdij Drongen
locatieOude Abdij, Drongenplein 27
plaatsDrongen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl