Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Reis
reis
wanneervanaf zaterdag 24 mei 2008    Evangelie van 2008-05-24
 titelJohanniter vakantieweken
beschrijvingIeder jaar organiseert Johanniter Hulpverlening vijf vakantieweken voor 50-plussers met een lichamelijke handicap en hun eventuele partner. Een Johanniter Vakantieweek is een belevenis door de bijzondere manier waarop de vakantie wordt voorbereid en ingevuld.

Uiteraard staat een prettig verblijf, mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers van Johanniter Hulpverlening, voor de meeste gasten voorop. Maar de meerwaarde schuilt ook in de extra’s om de vakantie heen: een kennismakingsbezoek voorafgaand aan de vakantie, de speciale Kerst- of Paasviering, de vakantiekrant die iedere gast na afloop toegestuurd krijgt.

De Johanniter Vakantieweken hebben een protestants-christelijk karakter, maar zonder de nadruk te leggen op religieuze aspecten of onderwerpen. Een ongedwongen en ontspannen sfeer, persoonlijke aandacht voor iedereen en één-op-één begeleiding staan centraal.
U wilt mee als gast?
U wilt mee als vrijwilliger? Neemt u dan contact op met onderstaand adres.


Geplande data 2008:

17 mei tot 24 mei
De Boerderij in Lemele

24 mei tot 31 mei
De Boerderij in Lemele

23 augustus tot 30 augustus
‘t Laarhuus in Ommen

30 augusutus tot 6 september
't Laarhuus in Ommen

6 september tot 13 september
‘t Laarhuus in Ommen

infoStichting Johanniter Hulpverlening
Lange Voorhout 48
2514 EG Den Haag
(070) 364 99 20
vakantie@johanniter.nl
locatieDiverse
plaatsDiverse
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl