Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 15 maart 2008    Evangelie van 2008-03-15
 titelToerustingsdag Marriage-course
beschrijvingDe (protestante) Alpha-cursus Nederland organiseert zaterdag 15 maart voor de derde keer de Marriage & Premarriage Course-conferentie. De Marriage Course is inmiddels een bekend begrip. Op dit moment draait de Marriage Course in Nederland op 137 plaatsen. De cursus biedt getrouwde stellen handvatten om een relatie op te bouwen die een leven lang duurt. Tijdens zeven cursusavonden komen thema’s als communicatie, conflicthantering, omgang met (schoon)ouders en seksualiteit aan bod. De Premarriage Course biedt stellen die overwegen te trouwen een soortgelijk programma aan ter voorbereiding op het huwelijk.

De organisatie van de cursussen is in handen van echtparen, die de cursus organiseren en leiden. De Marriage en Premarriage Course-conferentie wil deze echtparen opbouwen en trainen. Ook voor echtparen die erover denken om de cursus te gaan geven, is een bezoek aan de conferentie de moeite waard.

15 maart wordt een voorbeeldbijeenkomst gehouden, een uitleg van de achtergronden gegeven en is er alle ruimte voor vragen en ontmoeting. Deelname aan de conferentie kost € 70,- per echtpaar. Voor meer info en een aanmeldingsformulier, zie www.marriagecourse.nl of bel voor een folder naar (033) 463 42 86.

infoMartine van Blaaderen
(033) 463 42 86
www.marriagecourse.nl
locatie
plaatsHouten
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl