Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Bedevaartweb
(Bedevaartweb)

Stichting Bedevaartweb

Website E-mail

Stichting Bedevaartweb heeft zich als doel gesteld het verzamelen, onderzoeken en publiceren van informatie aangaande verschijnings- en bedevaartplaatsen en het bevorderen van de religie waarbij de nadruk ligt op de Maria-devotie.

Stichting Bedevaartweb
Postbus 8011
1201 HA Hilversum
(035) 210 18 60

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervanaf dinsdag 22 januari 2008    Evangelie van 2008-01-22
 titelBedevaart naar Rue du Bac Parijs
beschrijving3 daagse busreis naar Parijs met als hoogtepunt het bijwonen van de H. Mis in de kapel van Rue du Bac.(OLV van de Wonderdadige Medaille).
Dag 1: Vanuit de diverse opstapplaatsen bereiken wij aan het eind van de middag ons hotel in de omgeving van Parijs. U verblijft hier op basis van Logies/Ontbijt gezien er rond het hotel diverse mogelijkheden zijn om het diner te gebruiken. In de avond verzorgen wij tegen meerprijs een lichttour door Parijs.

Dag 2: In de ochtend wonen wij de H. Mis bij in de kapel van Rue du Bac. Hierna brengen wij onder begeleiding van onze ervaren reisleiding een bezoek aan de Sacre Coeur en Mont Martre. U krijgt hier tevens de gelegenheid om de lunch te gebruiken. In de middag brengen wij tevens een bezoek aan de ND des Victoires en de rest van de middag kunt u vrij besteden in Parijs, waarna de bus ons weer terugbrengt naar ons Hotel.

Dag 3: Na het ontbijt verlaten wij Parijs om weer huiswaarts te gaan.

Opstapplaatsen: Amsterdam, Hilversum, Utrecht en Breda.

Data en prijzen:
4 april 2008: 285,00 euro excl boekingskosten(reserveren mogelijk tot 25 februari a.s.)
7 november 2008:285,00 euro excl boekingskosten(reserveren mogelijk tot 30 september a.s.)

kijk voor verdere informatie op onze website:
www.bedevaartweb.com/reizen/parijsreis.htm

info marion@bedevaartweb.com
organisatieStichting Bedevaartweb
locatie
plaatsParijs (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl