Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Bedevaartweb
(Bedevaartweb)

Stichting Bedevaartweb

Website E-mail

Stichting Bedevaartweb heeft zich als doel gesteld het verzamelen, onderzoeken en publiceren van informatie aangaande verschijnings- en bedevaartplaatsen en het bevorderen van de religie waarbij de nadruk ligt op de Maria-devotie.

Stichting Bedevaartweb
Postbus 8011
1201 HA Hilversum
(035) 210 18 60

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 10 september 2008    Evangelie van 2008-09-10
 titel8 daagse Bedevaart naar Lourdes
beschrijvingIn dit jubileumjaar verzorgen wij een aantal busreizen naar Lourdes.
De reis van 10 september kan valt samen met het pausbezoek aan Lourdes.

Vanuit diverse opstapplaatsen(Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Breda, Antwerpen) wordt u per luxe touringcar vervoerd naar Lourdes, alwaar Maria in 1858 aan Bernadette Soubirous veschenen is.

Tijdens deze 8 daagse reizen wordt u vergezeld van een ervaren Nederlands sprekende reisleiding en bieden wij u een bedevaartprogramma waar u nog lang op zult terug kijken. Naast ons goed uitgebalanceerde bedevaartprogramma heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan bv. het Cachot, de Bolymolen, Musee Grevin, Petit Lourdes, de parochiekerk van Lourdes of het fort dat u een fantastisch uitzicht biedt over Lourdes.

Optioneel verzorgen wij tijdens deze reis ook een aantal excursies die u ter plaatse bij de reisleiding kunt boeken.

Tijdens de reis verblijft u op basis van Vol Pension in een **/*** hotel met lift in het centrum van Lourdes, in de nabijheid van het Heiligdom.

info marion@bedevaartweb.com
www.bedevaartweb.com/reizen/lourdesz.htm
organisatieStichting Bedevaartweb
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl