Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Reis
reis
Onze Lieve Vrouw vd Besloten Tuin
(Besloten Tuin)

Onze Lieve Vrouw vd Besloten Tuin

Website E-mail

Broederschap
Onze Lieve Vrouwe
van de Besloten Tuin

Baron van Asbeckweg 13
9963 PA Warfhuizen

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 26 t/m zondag 31 augustus 2008    Evangelie van 2008-08-26
 titelCredimus Hogelandster Bootcamp
beschrijvingVan 26 tot en met 31 Augustus is er in Warfhuizen (Gr) een Bootcamp voor jongeren die toe zijn aan steviger kost!

Dit is geen kamp voor mietjes!

Getijdengebed (gedeeltelijk Nederlands, gedeeltelijk Latijn/Gregoriaans) in de kerk van de plaatselijke kluizenarij, elke dag een Heilige Mis (waarvan in ieder geval één Tridentijns, voorafgegaan door een inleiding,) Sacramentsaanbidding en twee lezingen die net iets dieper gaan dan je gewend bent bij de meeste jongerenactiviteiten. Maar ook kamperen in de natuur met ruimte voor een goed gesprek bij het kampvuur en voldoende vrije tijd om dit alles rustig in je op te kunnen nemen. De opzet van het kamp is verdieping en weerbaarheid in het geloof. Wil jij laten zien dat je overtuiging tegen een stootje kan? Dan ben je in Warfhuizen op de Nederlandse Noordpool aan het juiste adres!

Het kamp wordt georganiseerd door de vaste bezoekers van het forum op www.credimus.nl in samenwerking met de broederschap van Onze Lieve Vrouwe van de Besloten Tuin (Warfhuizen.) Het kamp in Warfhuizen is voor jongeren in de leeftijd van ongeveer 18 tot 35, maar het lezingenprogramma, in de pastorie van Wehe den Hoorn, is toegankelijk voor iedereen, jong en oud.

info broederschap@beslotentuin.nl
www.credimus.nl
www.beslotentuin.nl
organisatieOnze Lieve Vrouw vd Besloten Tuin
locatieCamping / Kluizenaarskerk / Parochiekerk
plaatsWarfhuizen (Groningen)
postcode99
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl