Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 16 februari 2008    Evangelie van 2008-02-16
 titel1e Sint Maartenconferentie
beschrijvingOp 16 februari vindt de 1e Sint Maartenconferentie plaats, een noordelijke katholieke diaconale conferentie. De conferentie is een gezamenlijk initiatief van de katholieke instellingen voor M.A.-werk (Solidair Friesland, Solidair Groningen & Drenthe i.o.), de KIM (i.v.m. Noordoostpolder) en de staffunctie diaconie van het bisdom Groningen-Leeuwarden.

Er wordt o.a. gesproken door prof. dr. J. Wissink over “Deus Caritas Est” en door B. Middel, voormalig kamerlid en huidige burgemeester van de gemeente Smallingerland over wat kerk en overheid elkaar te bieden hebben bij de inzet voor de kwetsbare medemens. Daarnaast wordt u d.m.v. zang, beeldpresentatie en workshops uitgenodigd actief mee te doen aan deze conferentie. Er is een speciaal jongerenprogramma en er is veel ruimte voor bijzondere ontmoetingen.

Een bijzonder onderdeel wordt gevormd door de vele diaconale parels die in het bisdom Groningen- Leeuwarden te vinden zijn. Weet u een bijzondere activiteit, die u graag wilt laten zien op deze dag? Laat het ons nu alvast weten. Wij proberen zoveel mogelijk diaconale activiteiten uit de noordelijke parochies met elkaar in contact te brengen.

infoSolidair Friesland
(058) 213 00 46
www.sintmaartenconferentie.nl
locatieDe Kluut (Van Boeijen), Burg. Both Lohmanweg 8 (9404 LB)
plaatsAssen (Drenthe)
postcode94
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl