Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 8 t/m zondag 9 maart 2008    Evangelie van 2008-03-08
 titelJongerenprogramma SO 'The Gift'
beschrijvingIn de nacht van 8 op 9 maart 2008 wordt de 127e Stille Omgang in Amsterdam gelopen. En voor de 27e keer is er voor jongeren van 16 tot 30 jaar uit het hele land de gelegenheid zich aan te sluiten bij de jongerenmeeting rond deze Stille Omgang, voor de tweede keer in de Mozes & Aaronkerk aan het Waterlooplein. Er worden zo'n 400 jongeren verwacht. Het programma van de Stille Omgang bestaat altijd uit een goede balans tussen entertainment en verdieping.

Het thema dit jaar is ‘The Gift.’ Dit thema is afgeleid van de intentie die het Gezelschap van de Stille Omgang elk jaar aan de deelnemers van de Stille Omgang meegeeft. Voor 2008 is de intentie: “Eucharistie: gave van God voor het leven in de wereld.”

In het jongerenprogramma gaan we op zoek naar ‘The Gift.’ Wat is die gave? Misschien jouw eigen leven, je talenten die je gekregen hebt of vrienden die je hebt. En wil God ons misschien iets geven? Blijft Hij ver weg of komt Hij ons nabij? Hoe dan? Hierover willen we met elkaar nadenken en samen vieren dat God ons een bijzondere ‘gift’ heeft gegeven.

De kosten bedragen € 5,= pp.

infowww.stille-omgang.nl/jongeren
locatieMozes en Aaronkerk, Waterlooplein
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl