Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Reis
reis
wanneerzondag 3 t/m zondag 10 augustus 2008    Evangelie van 2008-08-03
 titelPriestervakantie Chartres
beschrijvingDe Tiltenberg organiseert een vakantie voor priesters van 3 tot en met 10 augustus. Priesters zijn uitgenodigd om als broeders vakantie te houden en met elkaar communio te beleven.

Het komende jaar is de bestemming opnieuw Frankrijk, deze keer de plaats Chartres. Chartres ligt ten zuidwesten van Parijs op ongeveer 600 km van Amsterdam. De totale reistijd bedraagt vanaf Amsterdam rond de 6,5 uur.

Verblijf is het “Maison St. Yves”, een hotel van het bisdom Chartres gelegen midden in het centrum van de stad vlakbij de indrukwekkende kathedraal van Chartres. Alle kamers hebben douche en toilet. De kosten van deze reis zijn geraamd op € 449 p.p. op basis van halfpension.

Dagelijks vieren we de Eucharistie en bidden gezamenlijk de lauden en de vespers. Daarnaast is er een facultatief dagprogramma. Een voorbeeld van zo’n dagprogramma is een bezoek aan de Franse hoofdstad Parijs, gelegen op slechts 75 kilometer van Chartres.

Meer informatie over het hotel is te vinden op www.diocesechartres.com/styves. Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Pieter Klaver, medeorganisator van de reis en medewerker van de Tiltenberg, 0252 - 345 312. Opgave graag per e-mail, naar pklaver@tiltenberg.org , met vermelding van adresgegevens en telefoonnummer.

Wat betreft het vervoer stellen we voor om met elkaar in auto’s af te reizen naar de plaats van bestemming. Daarom willen we u verzoeken om bij opgave tevens aan te geven of collega priesters met u mee kunnen rijden en voor hoeveel personen er dan ruimte is. Als u liever met een andere priester meerijdt, dan vernemen we dat ook graag.

Op de zondagavond van 3 augustus worden we om 19.30 uur verwacht voor het avondeten.

Omdat er een aantal kamers is gereserveerd en het hotel graag zeer tijdig weet of we de reservering gestand doen, verzoeken we u voor Pasen (23 maart 2008) de aanmelding door te geven. Degenen die zich opgeven kunnen zo rond de maand april nadere informatie verwachten.

infowww.tiltenberg.org
locatieMaison St. Yves
plaatsChartres (Frankrijk)
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl