Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervanaf maandag 28 januari 2008    Evangelie van 2008-01-28
 titelActiviteiten karmel Zepperen
beschrijvingHet karmelietenklooster van Zepperen is gevestigd in een oude Haspengouwse vierkantshoeve. De gebedstijden van de kleine gemeenschap staan open voor iedereen. Er zijn gastenkamers en een zaal. Wekelijks zijn er speciale gebedsuren, maandelijks inleidingen in meditatie, uitwisseling over het zondagsevangelie, samenkomsten van gebedsgroepen en van de Karmel-lekengroep.

Om de maand vindt bovendien een bezinningsdag plaats:

- 28 februari spreekt Lucette Daenen over Dag Hammarskjöld
- 13 maart behandelt Ria Grommen het thema 'Moe van te moeten kiezen'
- 17 april geeft Pierre-Paul Walraet een lezing over 'Augustinus en het gebed'.
- Op 6 mei om 20.00 uur spreekt Marcel Braekers over 'Het gebed van verstilling. Over begroeten en ontmoeten voorbij de woorden'.

Ook wordt elk jaar de nacht voor Roepingenzondag doorgebracht in gebed, deze keer, vanaf zaterdagavond 12 april, met animatie rond het thema van de profeet Jona.

info011/69 47 84
karmel.zepperen@telenet.be , www.karmel.be.
locatieKarmel, Eynestraat 44, 3800
plaatsZepperen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl