Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerwoensdag 23 januari 2008    Evangelie van 2008-01-23
 titelMeditatief Avonduur
beschrijvingOp woensdag 23 januari vindt een Meditatief Avonduur plaats in het koorgestoelte van de Abdijkerk van Berne in Heeswijk. Het thema is 'thuiskomen in stilte’. Terwijl de wereld om ons heen druk en hectisch is, ervaart u in de Abdijkerk de innerlijke rust. Norbertijn Frank Kazenbroot begeleidt u - door middel van tekst en meditatieve stilte - bij deze thuiskomt in jezelf. Zoek een uurtje de veilige toevlucht in uw innerlijke stille centrum, leef vanuit die stille bron. Edda Hoving verzorgt tijdens dit meditatief avonduur de inspirerende blokfluitmuziek.

Na afloop van het meditatieve gedeelte in de Abdijkerk is er ruimte om na te praten onder het genot van een kopje thee of koffie in de Bernekringzaal van de abdij. Meditatief Avonduur begint om 20.00 uur en een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

infowww.abdijvanberne.nl
(0413) 29 92 99
locatieAbdij van Berne
plaatsHeeswijk (Noord-Brabant)
postcode54
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl