Vandaag is zondag 6 oktober  

categorie categorie gebed
gebed
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 3 november    Evangelie van 2024-11-03
(Heilige Hubertus)
begintijd13:15 uur
eindtijd16:00 uur
 titelGebedsbijeenkomst voor roepingen
beschrijving

Op zondag 3 november 2024 is er een bijeenkomst in de Bredase H. Antoniuskathedraal om samen te bidden voor nieuwe roepingen. We zullen vanaf 13.15 uur aansluiten bij de tieners en jongeren van de ‘First sunday youth community’ en samen met hen bidden voor roepingen.

Leden van de Gebedskring voor Roepingen van het bisdom Breda worden voor deze bijeenkomst speciaal uitgenodigd. De Gebedskring vormt een belangrijk netwerk van mensen die bidden voor roepingen en andere intenties in het bisdom Breda. Traditioneel komt de Gebedskring twee maal per jaar bij elkaar, namelijk op Roepingenzondag en rond Willibrordzondag. Leden van de Gebedskring krijgen bij gelegenheid gebeden thuisgestuurd.

Programma
13.15 uur - binnenkomst
13.30 uur - lezing door vicaris Paul Verbeek over de zalige Carlo Acutis, zijn roeping en de eucharistie.
aansluitend gespreksgroepen naar aanleiding van vragen
14.30 uur - aanbidding met bidden voor roepingen
15.00 uur - Eucharistieviering

Iedere belangstellende is welkom. Aanmelden voor de bijeenkomst is gewenst en kan door middel van het aanmeldformulier op de bisdomwebsite. Dit formulier kan ook gebruikt worden om lid te worden van de Gebedskring Roepingen.

info

www.bisdombreda.nl/agenda/gebedsbijeenkomst-in-breda-voor-roepingen-2

organisatieBisdom Breda
locatieSint-Antoniuskathedraal, Sint Janstraat 8
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl