Vandaag is zondag 1 september  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Haagse Bedevaarten

Haagse Bedevaarten

Website E-mail

p/a Weena 1053
3013 AL Rotterdam
(010) 414 95 77

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 8 t/m zaterdag 10 augustus    Evangelie van 2024-08-08
 titelBedevaart naar Kevelaer
beschrijving

Onze Lieve Vrouw van Kevelaer, troosteres der bedroefden, biedt een ieder vertroosting, kracht en energie. We komen bij “Moeder Thuis”, een plek die heel bijzonder is voor velen.

Donderdag 8 augustus
We vertrekken vanaf de diverse opstapplaatsen en zullen onderweg lunchen. Na aankomst in Kevelaer hebben we even vrije tijd, en daarna een H.Mis in de Kaarsenkapel en na het diner in het Priesterhuis, is er een plechtig Lof met een lichtprocessie.

Vrijdag 9 augustus
Na het ontbijt is er gelegenheid voor het bidden van de Rozenkrans en biecht in de Biechtkapel. Daarna sluiten de deelnemers van de eendaagse bedevaart bij ons aan. Om 11.00 uur is de Hoogmis met orgel in de basiliek, met kinderwoorddienst, speciaal worden gezinnen met bruidjes en misdienaars hiervoor uitgenodigd. In de middag bidden we de Kruisweg en na het Lof met Sacramentsprocessie in de Basiliek hebben we een gezamenlijke broodmaaltijd waarna de deelnemers van de eendaagse bedevaart weer naar huis vertrekken.
In de avond maken we het extra gezellig.

Zaterdag 10 augustus
Na het afscheid bij de Genadekapel vertrek naar Xanten voor de H.Mis. We hebben wat vrije tijd tot we vertrekken richting ons restaurant voor het afscheidsdiner.

info

www.bedevaart.nl

organisatieHaagse Bedevaarten
locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl