Vandaag is dinsdag 23 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 22 juni    Evangelie van 2024-06-22
begintijd10:00 uur
 titelFotowandeling met de parochie naar de Bijland
beschrijving

Wandelen is een gezonde, maar vooral ook gezellige activiteit. En het vastleggen van inspirerende of intrigerende zaken met de camera terwijl je onderweg bent, geeft een andere focus.

Wandel met ons mee! Op zaterdag 22 juni gaan we wandelen! En niet zomaar wandelen, we maken er een gezellige dag van. We starten om 10.00 uur in het parochiecentrum in Herwen, Keurbeek 9, naast de Wijnkerk. Daar drinken we een kopje koffie of thee met elkaar en gaan dan rond 10.30 uur aan de wandel met de camera om. We lopen naar recreatiegebied de Bijland en gaan daar in een rustig tempo kijken wat ons daar in de natuur inspireert, wat ons opvalt, wat ons doet verwonderen.

We zijn rond 12.30 uur terug in het parochiecentrum. Daar nuttigen we ons zelf meegebrachte lunchpakket en drinken thee of koffie. En delen eventueel opgedane ervaringen. (Met onder voorbehoud een korte blik in de Wijnkerk.) Daarna is het tijd om huiswaarts te keren.

Mens en natuur komen samen in het onderweg zijn. Wandelt u met ons mee, met of zonder camera? Dan bent u van harte welkom! Wel even aanmelden vóór maandag 17 juni bij de afdeling Communicatie.
Per e-mail: communicatie@rkliemers.nl
Telefonisch: 0316 - 82 09 58 (ma, do, vrij van 08.30-12.30 uur).

info

Marianne van Waterschoot
(0316) 52 34 68 (ma/do/vr 8.30-12.30 uur)
communicatie@rkliemers.nl
www.rkliemers.nl

locatieParochiecentrum, St. Martinuskerk, Keurbeek 9
plaatsHerwen
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl