Vandaag is zondag 10 december
2e zondag vd Advent - Populus Sion
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 25 november    Evangelie van 2023-11-25
begintijd20:00 uur
 titelJoy - Ode aan H. von Bingen *UITVERKOCHT*
beschrijving

Joy. Ode aan Hildegard von Bingen op 25 en 26 november spreekt zoveel mensen aan, dat er inmiddels geen plaatsen meer beschikbaar zijn. Alle kaarten zijn al in de voorverkoop weggegaan.

-----------------------

In JOY brengt Cantilare een ode aan de middeleeuwse mystica, componiste en schrijfster Hildegard von Bingen.

Met muziek van Hildegard zelf, maar ook van hedendaagse vrouwelijke componisten eert Cantilare het veelzijdige leven van deze Benedictijnse abdis in een prachtig programma, samengesteld door dirigente Herma Timmer en uitgevoerd in samenwerking met de strijkers van het Möbius Ensemble en danseres Hannah Mahler.

Kom kijken, luisteren en genieten
Tijdens de uitvoering wordt het publiek meegenomen in de levensloop van deze bijzondere vrouw, met veel aandacht voor haar onafhankelijke geest, spiritualiteit en vreugdevolle beleving van de natuur, met momenten van verstilling én uitbarstingen van energie - zo kenmerkend voor hoe Hildegard haar leven leefde.

Mariëngaarde Tilburg

  • Zaterdag 25 november 20.00 uur
  • Zondag 26 november 15.00 uur

Entree (incl. koffie of thee)

info

Dorothee Sturkenboom (secretaris)
(013) 467 58 18
cantilaretilburg@gmail.com
www.cantilare.nl

locatieMariƫngaarde, Burgemeester Damsstraat 7
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl